Hvem er jeg?

Hvem er jeg?

Vakre Lovatnet

Da har jeg bestemt meg for å lage en blogg, og dette er jeg veldig spent på. Jeg har aldri blogget før, så dette er nytt for meg. Her kommer jeg til å fortelle om mitt friluftsliv.

Jeg heter Stine Cecilie Mikalsen, er 28år og bor i Vestfold med mannen min, Øyvind. Jeg er utdannet autorisert helsesekretær.

Friluftsliv har alltid vært en del av meg på forskjellige måter opp igjennom. Enten i form av søndagsturer, hytteturer, teltturer og båtturer opp igjennom barndommen. Lidenskapen for friluftsliv har tatt seg mer opp gjennom årene, og jeg har flere planlagte turer jeg skal på. I år er prosjektet 100 utenetter.✨

Vi har 3 Alaskan malamuter, Alaska(2år), Nanook(1år) og Frøya(12uker). Vi har valgt rasen ut i fra hva vi kan bruke dem til, pulk, kløv osv. Jeg kommer til å skrive mer om hundene senere.

Hardangervidda påsken 2019, alene med Alaska og Nanook

Jeg synes det er viktig med åpenhet om mental helse. Jeg har hatt angst i mange år, det er en kamp jeg kjemper hver dag. Jeg får hjelp i form av terapi og friluftslivet. Og jeg mener at det er viktig å snakke mer om det.

Drømmen er å flytte lenger nord, være mer på tur og etterhvert kunne være mindre avhengig av jobb.

Dere kan også følge med her, http://www.instagram.com/stineogmalamutene


11 kommentarer til «Hvem er jeg?»

  1. Hei Stine ☺️ jeg har fulgt deg på insta en stund og blir skikkelig inspirert av det du deler av bilder, turer og ikke minst av deg selv. Vi trenger flere som deg! Gleder meg masse til å følge dere fininger videre😍🐕

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: